МИГ Лом празник
Вчера и днес - 09.11.2019 г. МИГ-ЛОМ се представи, състезава, танцува, хапва, пийва и летя с всички ломчани и гости, уважили ПРАЗНИКА НА МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВА в атриума на общински пазар, спортен комплекс „Дунавски юнак“ и площада на гр. Лом.

МИГ-Лом празник 2

През тези два дни много ломчани разгледаха изложбата на фотографа Николай Николов, майсторските изделия, излезли от ръцете на местните приложници от Задругата на ломските майстори и си напълниха очите и душите с красота.

МИГ-Лом празник 3
Децата на ломска община показаха широка гама умения – от роботи, през спорт, песни и танци до кулинарни шедьоври и заслужено получиха много и хубави награди от Местната инициативна група!Местната инициативна група благодари и на всички производители, които се отзоваха на изложението „Произведено в Лом“ като ги награди освен с интересни придобивки и грамоти с ломска бира „Пустиняк“ и червено „Мерло“ от брега на Дунава.

МИГ-Лом празник 4


А най-голямата награда за всички малки и големи ломчани беше атрактивния балон, който докосна за сетен път сърцата им, гледайки обичания град от птичи поглед!
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СПОДЕЛИХТЕ ПРАЗНИКА С НАС! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ БЯХМЕ ЗАЕДНО! ДАНО ТАЗИ НАША ИЗЯВА ВИ ДАДЕ НОВИ ИДЕИ ЗА ПРОЕКТИ, КОИТО ДА ИЗПЪЛНИМ ЗАЕДНО!

 


За контакт

  Местна инициативна група - Лом
  3600 гр. Лом
  ул. Георги Манафски №19
  Административна сграда на общински пазар, ет.2
  ------------------------------------
  тел: 0971 29002
  ------------------------------------
  e-mail: office@miglom.org
  ------------------------------------
  Или се свържете с нас чрез Формата за обратна връзка на стр. Контакти