hmenu


МИГ
На 31 май 2022 г., на площада пред новоремонтираното 100 - годишно читалище в село Сталийска махала, за първи път в петгодишната си история, МИГ Лом проведе празник на инициативността на село.
МИГ

Новите таланти на България, мажоретките от СУ „Димитър Маринов“ с ръководител Вася Александрова, зарадваха всички с оригиналното си изпълнение под звуците на песента на Лили Иванова “От векове за векове“ и вдигнаха високо градуса на настроението.

МИГ

Д-р Георги Гаврилов, кмет на Лом и Председател на УС на МИГ Лом поздрави присъстващите повече от 100 души жители на Ст. махала и съседните села и обеща да отрежем лентата на читалище „Кирил Петров“, когато приключи и предстоящия, втори етап от ремонта му.

МИГ

Изпълнителния директор на МИГ-а , г-жа Румяна Симеонова сподели с всички успешно завършените проекти на територията на селата Ст. махала, Трайково, Орсоя, Сливата и Добри дол.

МИГ

Фолклорна формация „Златна есен“ ни попя и след тях момичетата и момчетата от ОУ „ Климент Охридски“, пяха и танцуваха и ни показаха всичко научено в рамките на проект“ Заедно към бъдещето“ , по-който те са партньори.

МИГ

Екипът на МИГ- а оформи офис на открито за популяризиране на СВОМР , с брошури и печатни рекламни материали, както и чрез мобилно LED табло, на което се показаха видео-клипове за всеки проект и беше на разположение на всички потенциални бенефициенти.

МИГ

Присъстващите разгледаха мобилна изложба „Проекти за бъдещето на Лом“. На площада бяха и първокласниците от училището, които в този ден получиха Удостоверение за завършен първи клас.


После талантливите деца започнаха рисунки на асфалт и рисунки на платно на тема: „Моето село –smart village”.


Всички участници в празничната програма получиха грамоти.


МИГ
Екипът на МИГ Лом благодари на Десислава Стефанова, секретар на читалище „Кирил Петров“ за безценната помощ при организацията на събитието. Участници и зрители се хванаха на хорото и изпълниха площада.За контакт

contblock
  Местна инициативна група - Лом
  3600 гр. Лом
  ул. Георги Манафски №19
  Административна сграда на общински пазар, ет.2
  ------------------------------------
  тел: 0971 29002
  ------------------------------------
  e-mail: office@miglom.org
  ------------------------------------
  Или се свържете с нас чрез Формата за обратна връзка на стр. Контакти