Екипът на МИГ Лом има удоволствието да покани местни производители от територията на Община Лом на международно събитие в гр. Русе.


МИГ
На 9 и 10 декември Управляващият орган на Програма за развитие на селските райони 2014 - 2020 г. организира международно събитие с тема "Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ", придружено от третото за 2022 г. изложение на продукти от Местните инициативни групи /МИГ/..

МИГ
За двата дни на изложителите ще бъде предоставена безплатна изложбена площ в зала ОЗК “ Арена“ в град Русе, където местните производители ще възможност да продават своите продукти както и да представят продуктите си чрез безплатна дегустация.

МИГ
Желаещите да вземат участие производители/изложители от територията на МИГ Лом, трябва да заявят видовете хранителни продукти/напитки, които ще предлагат и изискванията си към изложбената площ.

МИГ
Производителите на нехранителни продукти - занаятчийски произведения, произведения на приложното изкуство също трябва да предявят изискванията си към изложбената площ.

МИГ
Заявката си за участие може да направите на тел. 0878 965 898 или на е-mail: office@miglom.org или на място в офиса на МИГ Лом в Административната сграда на Общински пазар на ул. "Георги Манафски" №19, втори етаж най-късно до 25 ноември 2022 г.За контакт

  Местна инициативна група - Лом
  3600 гр. Лом
  ул. Георги Манафски №19
  Административна сграда на общински пазар, ет.2
  ------------------------------------
  тел: 0971 29002
  ------------------------------------
  e-mail: office@miglom.org
  ------------------------------------
  Или се свържете с нас чрез Формата за обратна връзка на стр. Контакти