hmenu
Lom

Механа и хотел "Калето" и близо до него Хотел и ресторант "Дунав"
Хотел “Дунав” е разположен на брега на река Дунав и в близост до центъра на град Лом. Разполага с 4 апартамента, 11 спални, 12 двойни стаи, 15 единичини стаи, ресторант, лоби-бар, басейн, джакузи, сауна, солариум, информация, бизнес-център, конферентни зали с 60 и 10 места, рум-сървис, сейф, асансьор, паркинг и удобен достъп за хора с физически увреждания. Всички стаи и апартаменти са елегантно обзаведени и оборудвани с телефон, кабелна телевизия, мини-бар, интернет връзка и самостоятелен санитарен възел.
Ресторантът разполага със 140 места на закрито и външна тераса с панорамен изглед към река Дунав. Ценителите на добрата кухня могат да се насладят на богат избор от ястия и добре подбрани вина и напитки. Ресторантът е подходящо място за организиране на семейни празници, официални тържества, делови срещи и коктейли. Лоби-барът на хотела разполага с 20 места. Предлага приятна обстановка и спокойна атмосфера.  

Lom
Пицария "Кастело"
"Бъди оригинален!" - това е мотото на пицария "Кастело" и трябва да сте сигурни, че е така! Досами площада, с пъстроцветна лятна градина, превъзходна международна кухня и специално меню за деца, стилен персонал и безупречно обслужване - пицарията е любимо място за делник и празник!

Lom
Хотел-ресторант "Москва"
Хотел-ресторант „Москва" се намира в центъра на града, непосредствено до Общинска администрация Лом. Комплексът се състои от хотел, ресторант с лятна градина и магазини. Хотелът включва 7 стаи с по две легла и един апартамент. Стаите са елегантно обзаведени и оборудвани със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, мини-бар, интернет връзка и климатик.
Ресторантът разполага със 100 места на закрито и лятна градина с още 100 места - подходящо място за семейни празници и официални тържества. Ресторантът предлага спокойна атмосфера с добро обслужване и приятна обстановка.

LomРесторант "Чановете"
Ресторант "Чановете" се намира на брега на река Дунав в близост до градския плаж. Традиционният битов стил и богато разнообразие от ястия, характерни за българската национална кухня, са съчетани с прекрасната панорама към реката. Ресторантът разполага с 15 маси, разположени под два дървени навеса и 10 маси, функциониращи през летния сезон, намиращи се върху две платформи, непосредствено над речния бряг. Млад и квалифициран екип се грижи за доброто обслужване, а фолклорна формация "Чановете" със своята програма допринася за Вашето настроение. За допълнителен комфорт и удобство през летния сезон е обособен напълно оборудван плаж. Приятни емоции и вълнуващи преживявания са гарантирани от квалифициран екипаж на моторна лодка, снабдена с петместен банан, ринг и водни ски.

За контакт

contblock
  Местна инициативна група - Лом
  3600 гр. Лом
  ул. Георги Манафски №19
  Административна сграда на общински пазар, ет.2
  ------------------------------------
  тел: 0971 29002
  ------------------------------------
  e-mail: office@miglom.org
  ------------------------------------
  Или се свържете с нас чрез Формата за обратна връзка на стр. Контакти